Gemeente Veendam ook via WhatsApp bereikbaar

VEENDAM – De gemeente Veendam is vanaf nu ook via WhatsApp bereikbaar. Inwoners van Veendam kunnen via een WhatsApp bericht snel en gemakkelijk vragen stellen. Het nummer is 06-12214519.

WhatsApp

WhatsApp is een gratis berichtenservice voor het versturen van tekstberichten. Voor WhatsApp is een smartphone nodig met een internetverbinding of WiFi. Door WhatsApp te gebruiken sluit de gemeente meer aan op de behoefte van de inwoners. Op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier snel en efficiënt communiceren met de gemeente.

Beantwoording

Het streven is om WhatsApp berichten binnen 1 uur te beantwoorden. De berichten worden behandeld tijdens de uren waarop de gemeente telefonisch bereikbaar is. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te versturen.