Sinterklaas Express naar STAR in Stadskanaal

STADSKANAAL – Sinterklaas en zijn pieten komen op zaterdag 19 en zondag 20 november een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Op zowel zaterdag 19 als zondag 20 november maakt Sinterklaas twee ritten vanaf station Stadskanaal. Op beide dagen start het eerste programma om 12:30 uur, het tweede programma rond 15:15 uur.

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een treinrit vanaf station Stadskanaal. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 8,50 euro. Dat is inclusief een surprise. Vanaf 12 jaar en ouder is de prijs 10,00 euro.

Reserveer snel

In de Sinterklaas Express hebben we maar een beperkte ruimte. Reserveer dus op tijd, zodat je zeker weet dat je mee kunt. Op zondag 27 november rijdt de Sinterklaas Express eveneens vanaf station Veendam. Je kunt telefonisch reserveren via 0599-651890 of via onze website: www.stadskanaalrail.nl.