Lange files door ongelukken in de provincie

PROVINCIE – Er zijn dinsdagochtend meerdere ongelukken gebeurd in de provincie. Hierdoor zijn er lange files ontstaan.

Eelde

Op de A28 tussen Vries en Eelde (richting Groningen) is een botsing ontstaan met 5 auto’s. Een persoon ging met verwondingen naar het ziekenhuis. Het verkeer wordt omgeleid, hierdoor is de vertraging ruim 20 minuten.

Aduard

Op de Friesestraatweg tussen Aduard en Groningen verloor een automobilist het macht over het stuur en belandde in de sloot. De bestuurder is waarschijnlijk onwel geworden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Leek

Ook op de A7 bij Leek ging het mis. Bij een ongeluk waren 4 auto’s betrokken. Een persoon raakte hierbij bekneld en is naar het ziekenhuis overgebracht. De files worden daar al korter.