Al 500 inschrijvingen voor 3e Santa Run Groningen

GRONINGEN – Ter afsluiting van het hardloopjaar vindt in aanloop naar Kerst op zaterdagavond 17 december de derde editie van de Santa Run Groningen plaats. Inmiddels hebben zich al 500 deelnemers ingeschreven.

Santa Run Groningen is een fun run waarbij de deelnemers in een kerstmannenpak 2,5 km of 5 km lopen door de verlichte binnenstad van Groningen. Deze sfeervolle loop kent een gezamenlijke warming-up en start om 21:00 uur op de Ossenmarkt en een finish op de Grote Markt naast de tijdelijke ijsbaan van Groningen on ice.

Goede doel

De Santa Run Groningen staat geheel in het teken van het goede doel, de Voedselbank Groningen. Ruim 600 gezinnen in de stad Groningen zijn afhankelijk van de Voedselbank en voor hen willen we wat extra’s doen. We vragen deelnemers om een donatie te doen bij inschrijving en om artikelen mee te nemen. Voor Voedselbank Groningen is de Santa Run Groningen de aftrap voor een week vol acties in samenwerking met de andere voedselbank in de provincie Groningen. Want iedereen verdient een mooie kerst!

Inschrijven

Inschrijven (individueel of als groep) kan nog tot en met vrijdag 16 december 12:00 uur via http://www.santarun-groningen.nl/. Bij inschrijving krijgen de deelnemers een kerstmannenpak inclusief muts en baard cadeau.