Brandweerman Sam komt naar Winschoten

WINSCHOTEN – Kinderheld Brandweer Sam beleeft op zondag 18 december een nieuw avontuur in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten.

Sam bekend van RTL Telekids, beleeft samen met zijn vrienden en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter weer een spannend avontuur. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. Deze musical, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal

De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet

Deze vrolijke familiemusical is een productie van Van Hoorne Entertainment. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 14,50 euro en kunnen worden gereserveerd via https://www.indeklinker.nl/.