College Hoogezand-Sappemeer geschokt door dodelijk verkeersongeluk

HOOGEZAND – Het college van Burgemeester en Wethouders van Hoogezand-Sappemeer laat weten zeer geschokt te zijn door het zware verkeersongeluk op kerstavond aan de Bornholmstraat in Groningen. Uit de informatie die tot nu toe bekend is zijn daarbij drie van de vier inzittenden overleden. De vier betrokkenen zijn nog zeer jonge inwoners van de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

‘Het moet voor de familie en vrienden van de slachtoffers en de betrokken hulpverleners een heel zwarte en moeilijke dag zijn, zeker in deze periode van het jaar. Het medeleven van Burgemeester en Wethouders gaat dan ook naar hen uit, net als naar alle anderen die zich met de slachtoffers verbonden voelen’, laat het college weten in een reactie.

Ook de voetbalclubs HS’88 en vv Froombosch zijn in rouw gedompeld. Onder de verongelukte jongens bevonden zich twee spelers van de Hoogezandster zaterdagvereniging en één van de voetbalclub in Froombosch. In beide clubgebouwen ligt een condoleanceregister.