OBS Houwingaham uit Bad Nieuweschans kampioen 1e lustrum scholendamtoernooi

BAD NIEUWESCHANS – Het viertal van OBS Houwingaham uit Bad Nieuweschans is woensdag 25 januari bij de finale kampioen geworden van het 5e scholendamtoernooi in Oost Groningen in de welpenklasse groep 4 t/m 6. Het kampioensteam prolongeerde de titel van vorige jaar en bestond uit David Weishaupt, Janick Lanting, Martijn Heidekamp en Sky Koghee. Goede tweede werd het damteam van de St. Vitusschool uit Winschoten, dat werd gevormd door Julia Paardekooper, Hermann Loots, Florian Wachter en Annabel Wachter. Met deze regionale prestatie plaatsen zowel OBS Houwingaham als de St. Vitusschool zich voor de provinciale kampioenschappen op zaterdag 4 maart in “Het Hogeland” college in Warffum. De organisatie van dit 1e lustrum was in handen van Damclub Winschoten en speelde zich af in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten.

Eindstand Groep 4 t/m 6 regio Oost Groningen

  1. OBS Houwingaham Bad Nieuweschans 7 punten
  2. RK St. Vitusschool Winschoten 6 punten
  3. OBS Drieborg 5 punten
  4. OBS Letterwies 2 Nieuwolda 2 punten
  5. OBS Letterwies 1 Nieuwolda 0 punten