Danswedstrijd in Leek trekt ruim 3.000 bezoekers

LEEK – Afgelopen zaterdag 11 februari werd er door wedstrijdorganisatie sport en dansschool SDM de 10e editie van de grootste danswedstrijd in het Noorden georganiseerd. Op deze dag werd er in Sportcentrum Leek gestreden om een beker én punten voor de Noord Nederlands Kampioenschappen (NNKS). De categorieën varieerden van beginners (recreatieniveau) tot en met de meer ervaren teams (selectie en demoniveau) en van 6- jarigen tot en met 25- jarigen. Alle teams kwamen uit in de diverse dansstijl: streetdance/hiphop. 

Er deden in totaal zo’n 180 teams (zo’n 2.000 dansers) mee aan deze danscontest en er zijn ruim 3.000 bezoekers geweest. De volledige uitslagen volgen op de website www.nnks.nl

Een dag eerder organiseerde Sport- en dansschool SDM voor haar eigen, jongere groepen een onderlinge wedstrijd met diverse optredens en kinderdisco’s in Sportcentrum Leek. Na deze wedstrijden is het voor iedereen weer mogelijk om in te stromen bij de lessen in Leek óf op een van de andere leslocaties van Sport- en dansschool SDM. Meer informatie hierover is te vinden op de website van www.s-d-m.nl