Burgemeester Van der Tuuk feliciteert Het Hooge Heem met award

GROOTEGAST – Vrijdag 24 februari heeft burgemeester Ard van der Tuuk het keukenpersoneel van Het Hooge Heem in Grootegast gefeliciteerd met het winnen van de Veiligvoedsel.nl Award. Een jaar lang hebben meer dan 550 zorglocaties gestreden om de felbegeerde awards, die onderverdeeld zijn in zeven categorieën. De keuken van het woonzorgcentrum Het Hooge Heem heeft de award gekregen in de categorie ‘beste nieuwkomer’.

Doel Veiligvoedsel.nl Award

Met de Veiligvoedsel.nl Awards wordt door Stichting Veiligvoedsel.nl op positieve wijze aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in zorginstellingen en ziekenhuizen. Hiermee worden voedselvergiftigingen voorkomen. Jaarlijks vinden er nog 680.000 voedselbesmettingen plaats in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten de kwaliteit van het voedsel te tonen.