Jubileumfeest voor alle 24 scholen van Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen

OOST-GRONINGEN – Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen bestaat tien jaar. Aan het begin van het schooljaar is dit jubileum samen met alle medewerkers gevierd. In de komende maanden is het feest voor alle leerlingen.

Alle kinderen op de 24 scholen van SOOOG gaan ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de stichting een onvergetelijke dag meemaken, zegt lid van het College van Bestuur van SOOOG, Ted Hulst. “Op elke school wordt de komende periode een stuntdag, een theaterdag of een circusdag georganiseerd. Tijdens deze dag komen kinderen in beweging, leren zij hun energie te bundelen, ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. Onder begeleiding van ervaren instructeurs met assistentie van de eigen leerkrachten wordt gewerkt aan stunts, circusacts en theateroptredens. Spelenderwijs komt zo een voorstelling tot stand die wordt gepresenteerd aan de ouders.”

Eerste jubileumfeestdag

De eerste jubileumfeestdag is op maandag 15 mei op OBS de Westerschool in Bellingwolde. Op dinsdag 11 juli staat de laatste jubileumfeestdag gepland. Deze dag zal plaatsvinden op OBS de Linde te Nieuwe Pekela.