Martine Feenstra lijsttrekker SP Midden-Groningen

Martine Feenstra uit Sappemeer voert de SP-lijst aan bij de gemeenteraadsverkiezingen in Midden-Groningen. Dat heeft de ledenvergadering van de SP op 28 juni besloten. Feenstra is momenteel voorzitter van de SP-fractie in de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer.

Na Feenstra volgen raadslid Joke Lesman uit Hoogezand, Kees Koning uit Sappemeer en Han van der Vlist uit Harkstede. De top-zes wordt compleet gemaakt door de raadsleden Maarten Kluit en Julia Polat uit Hoogezand. Polat zit momenteel in de raad namens de fractie Polat.

Inzet van de verkiezingen is volgens Martine Feenstra dat de SP de grootste partij van Midden-Groningen wordt en het voortouw kan nemen in de college-onderhandelingen. ‘We hebben de afgelopen jaren in Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde bewezen dat we op een heel praktische en sociale manier kunnen besturen. We denken dat het goed voor Midden-Groningen is als we daarmee door kunnen gaan in de nieuwe gemeente.’