vv Wildervank sloot het seizoen 2016-2017 af

De voetbalvereniging Wildervank sloot het seizoen 2016-2017 af met alweer de derde ING Buren & Familiedag. Een dag die is voortgekomen uit het Sponsorcontract met de ING. En is niet meer weg te denken uit het jaarlijks aanbod van activiteiten. Een gelegenheid bij uitstek om omwonenden, sponsoren en (oud) leden actief te betrekken bij de activiteiten van onze vereniging. Ook dit jaar heeft Wildervank een actractief programma kunnen samenstellen voor jong en oud.Voordat het progamma goed en wel was begonnen begon het langdurig te regenen, maar gaandeweg kwam de zon weer om de hoek kijken en er volgde dan ook een mooie sportdag.

Het progamma begon met het Midget voetgolf. Om de technische vaardigheden te testen tijdens het mini midget voetgolf. Net als bij het midgetgolfen dient men de bal in zo min mogelijk beurten te putten. En onderweg komt men natuurlijk enige obstakels tegen. Wie de bal op de juiste manier weet ter raken, is een potentiele dag winnaar. Dan is er nog de stormbaan voor de jeugd onder 9 jaar. Dit jeugdig elan kunnen hun krachten meten door in teamverband de strijd aan te gaan. Niet zozeer de voetbaltechnische vaardigheden staan voorop, maar vooral snelhied en de juiste teamspirit.

Verder het mixvoetbaltoernooi voor de jeugd onder 11 jaar. Ook op het kunstgrasveld (naast de Wildervank hal) was het genieten geblazen. De teams van MHC Daring en een combinatie van Wildervank zat- en zondag gaven acte the precense. Aan het eind van deze sportdag was er de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen oud-zaterdag en oud-zondag-spelers. En de oud-zondag spelers wonnen de wedstrijd met 3-1. De scheidsrechter van dienst was Evert Kraan.