Discothema Zomervakantie

Afgelopen vrijdag 14 juli was het weer zover. Want er werd weer volop feest gevierd! De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseerde weer een super leuke disco. Deze disco was alleen voor de basisschooljeugd en werd zoals altijd gehouden in het dorpshuis de ”Menterne” te Muntendam. Het was de laatste disco van dit schooljaar en het thema was: ZOMERVAKANTIE! Alle kinderen kregen bij aankomst een mooie gekleurde zomerslinger waarbij ze de kleur konden kiezen die ze het leukst vonden. Bovendien kregen ze zoals altijd een muntje voor 1 consumptie. Daarnaast stond er weer de snoepkraam en de kinderbar was open! Ook dit keer werd de muziek weer verzorgd door onze eigen DJ`s van de Jeugdwerkgroep Muntendam die vooral veel zomer hits ten gehore brachten. Ook alle vrijwilligers van de JWG waren versierd in het kader van de zomervakantie, met slingers en zonnehoedjes. Wat een geweldig feest! Er waren zo ongeveer 55-60 kinderen. Als verrassing werden zowel de kinderen als de ouders die aanwezig waren getrakteerd op een ijsje want ook dat hoort bij de zomervakantie. Na afloop gingen alle kinderen moe maar voldaan weer met hun ouders naar huis en kon ook de JWG het schooljaar tevreden afsluiten. De spelweek wordt dit jaar gehouden van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september a.s. bij het ijsbaanterrein aan de zuiderstraat.