Open repetitie Wiltsangh in koepelstal van boerderij Landleven

In navolging van andere muzikanten houdt het ensemble Wiltsangh op zaterdagavond 12 augustus een open repetitie in de koepelstal van biologische boerderij Landleven in Onstwedde.
Wiltsangh bestaat uit zes mannen en vrouwen die voornamelijk muziek uit de Renaissance op het repertoire hebben. Flarden van voorjaar, zomer, de liefde en een naderende herfst zullen de revue passeren. De Middeleeuwen, de Renaissance en het heden wisselen elkaar af. De koepelstal, waar ’s winters de koeien staan, heeft de akoestiek van een concertzaal. Gezeten op comfortabele strobalen kunnen luisteraars genieten van de muziek, terwijl de zwaluwen erom heen vliegen. Een bijzondere ervaring zal het zeker zijn!
De repetitie vangt aan om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur inclusief pauze met koffie en thee. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die geheel ten goede komt aan de boerderij.