Jaarlijkse open dag FC Groningen

Zondag 6 augustus aanstaande organiseert FC Groningen in en om het Noordlease Stadion de jaarlijkse Open Dag. De poorten gaan om 12.30 uur open. Het programma start om 13.00 uur met de spelerspresentatie en de lancering van het nieuwe wedstrijdtenue van de nieuwe kledingsponsor PUMA.

Na de presentatie op het veld zullen de spelers zich vanaf 14.30 uur over het terrein verspreiden en op verschillende locaties beschikbaar zijn voor handtekeningen en foto’s. Rond het Noordlease Stadion is een markt met verschillende kraampjes. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gedurende de Open Dag een rondleiding door het stadion te volgen. Naast allerlei activiteiten voor jong en oud kan ook de nieuwe spelersbus worden bezichtigd.
Verkeerssituatie

Bij de Open Dag van FC Groningen dienen bezoekers rekening te houden met een aantal werkzaamheden aan wegen en spoor richting het Noordlease Stadion. Het stadion is tijdelijk minder goed bereikbaar. De club roept dan ook op zoveel mogelijk lopend, met de fiets of de bus naar de Boumaboulevard te komen. Zo rijden er zondag 6 augustus bijvoorbeeld geen treinen van en naar Groningen. Er worden op die trajecten bussen ingezet.

Programma Open Dag
12.30 uur Stadion open
13.00 – 14.00 uur Shirt- en spelerspresentatie
14.00 uur Demotraining FC Groningen 0nder-12 in het stadion
14.30 – 16.00 uur Spelers op het terrein rond het stadion
16.00 uur Wedstrijd Oud FC Groningen – Supportersteam
17.00 uur Einde Open Dag