Winschoten zonder Mannenkoor

Winschoten zonder mannenkoor, dat willen wij niet concludeerden 3 ex-leden van het ter ziele gegane WMK tijdens een gezellig samenzijn op een terrasje in Winschoten.
Besloten werd te gaan onderzoeken of er voldoende draagvlak voor een nieuw mannenkoor gevonden kon worden en na een eerste contact ronde onder de oud koor leden meldden zich onmiddellijk 23 mannen aan, waarmee de basis gelegd was. Als naam werd gekozen voor Mannenkoor Oldambt, om het regionaal karakter van het koor te benadrukken. Het repertoire laat zich benoemen als algemeen klassiek, d.w.z. van Bach tot De Beatles, van Mozart tot Grunneger Volkslaaid. Gerepeteerd wordt in de Luth. Evang. Kerk in Winschoten (t.o. Lidl) op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste repetitie zal zijn op maandag 4 september 2017. Het koor staat onder leiding van Jack Noordermeer, een zeer gedreven dirigent, die zijn sporen op muzikaal gebied al meer dan verdiend heeft. Vanaf de eerste repetitie zal worden begonnen met het voorbereiden van een kerstconcert in december 2017. Nadere publicatie hierover volgt.
Het Mannenkoor Oldambt staat nog in de startblokken, maar heeft zeker de ambitie om groter te groeien. Als u de ambitie heeft om te willen zingen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen onder telefoon nummer 0597-412528 (Jan Nicolaas) of 0597-671169 (Jan Ruzius). U bent van harte welkom.