De Teddyberenexpress rijdt weer

De zomervakantie is bijna ten einde. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer. Zondag 27 augustus staat bij Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig.
Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter. En in de rijtuigenloods bij station Stadskanaal is een speelparadijs ingericht. Zo is onder andere een springkussen en een knutseltafel.
De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 11.55 en 14.35 uur. Om 12.45, 14.15 en 16.00 uur rijdt de Teddyberenexpress ook tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Vanaf Musselkanaal kun je om 13.30 en 15.00 uur een ritje maken.
Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11.
Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.