FitFeest: sporten voor een MS-vrije wereld

GRONINGEN – FitFeest is een nieuw sportevenement, georganiseerd om in beweging te komen tegen Multiple Sclerose (MS). Het is een sports at night event op een bijzondere locatie, compleet in neon 80’s stijl. FitFeest vindt plaats op 8 september aanstaande van 19:00 tot 23:00 uur in The Big Building: het voormalig pand van PostNL achter het hoofdstation in Groningen. 1 op de 1000 mensen heeft de hersenziekte MS; een ziekte waarvan in de toekomst genezing mogelijk zal zijn door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak en behandeling.

FitFeest is ontstaan uit een samenwerking tussen Grunn MoveS – lokale partner van de landelijke organisatie MoveS – en marketingbureau Clue Creative uit Groningen. Op 100% vrijwillige basis wordt samen met diverse lokale bedrijven het evenement mogelijk gemaakt. Zo verzorgt Curves Groningen Centrum de activiteiten en is FC Groningen een samenwerkingspartner voor de merchandise.

Van de verkochte tickets komt 100% ten goede aan de stichting MoveS. In ruil voor een ticket zijn aanwezigen verzekerd van een gevarieerd avondprogramma, gevuld met sportactiviteiten. Van cardio- tot High Intensity training en een running-workout waarbij elke ronde extra donaties oplevert. Door middel van ticketverkoop, sponsoring en overige initiatieven die ontstaan voorafgaand en tijdens FitFeest wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld om een MS-vrije wereld mogelijk te maken.