Boukn’Stee opent in Meeden

In juli kreeg het dorp Meeden te horen dat de huidige bibliotheek na de zomervakantie niet meer open ging. Een groep enthousiaste vrijwilligers en het Dorpshuis zijn toen bij elkaar gaan zitten en hebben besloten een boeken uitleenkast ‘Bouk’n Stee’ te starten.
Vrijdag 2 september om 14:00 wordt het ‘Bouk’n Stee’ officieel geopend in het dorpshuis. Wethouder L. Veenstra zal deze handeling verrichten. Het Bouk’n Stee heeft nu rond de 50 leden / donateurs. Een lid betaald 10 euro per jaar en mag 5 boeken per keer lenen. Een donateur betaald 5 euro en mag 5 boeken per jaar lenen.
Het Boukn’Stee kunt u vinden in het dorpshuis van Meeden en is iedere dinsdag en vrijdag van 14:00-16:30 open Dinsdagavond kunt u er ook terecht van 19:00-20:30. De leeszaal in het dorpshuis is gezellig aangekleed en er is een collectie van zo’n 600 boeken . De categorieën zijn uiteenlopend van romans, streekromans, thriller, detective tot waargebeurde verhalen.
U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen. Onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers kunnen wij u nog meer informatie geven over het Bouk’n Stee in Meeden.