Kindermarkt in Stadskanaal

Vanf de Hoofdstraat, t/m de Beneluxlaan en aan het Menistenplein in Stadskanaal, zal de jaarlijkse door de heer Grachten georganiseerde kindermarkt worden gehouden. Wil je meedoen aan de kindermarkt en ben je tussen de 4-en 12 jaar, dan kun je je aanmelden bij Parfumerie Grachten aan de Hoofdstraat 23 te Stadskanaal. Aanmelden voor de kindermarkt kan tot 11.00 uur zaterdagmorgen 2 september. De markt begint om 13.00 uur, maar vanaf 12.00 uur mogen de kinderen beginnen met het opbouwen. Op de kindermarkt, zien we graag alleen spullen, die kinderen willen verkopen en/of kopen.

Eveneens zaterdag 2 september
De jaarlijkse Leer en Doemarkt op het Raadhuisplein in het centrum van Stadskanaal. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Veel Maatschappelijke organisaties presenteren hier hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers. Ook kunnen de bezoekers bij veel organisaties actief meedoen aan bv. een workshop houtsnijden, bewegen op het sport en beweegplein.
Verder zijn er de hele dag door presentaties en optredens van lokale artiesten.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.
Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.