Jaarlijkse uitvoeringe gemengde zangvereniging “CECILIA” Blijham

Met nog twee jaar te gaan voordat het 100-jarig jubileum kan worden gevierd, is “CECILIA” momenteel volop bezig voorbereidingen te treffen voor haar jaarlijkse uitvoeringen. Deze zullen worden gehouden op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober a.s. in het zalencentrum “Het Oude Wapen” te Blijham.
Onder leiding van dirigent Arnold Jonker en met pianobegeleiding van Mineke Potgieser, zal het koor voor de pauze optreden met een licht klassiek programma, als mede selecties uit diverse zeer bekende musicals.
Na de pauze zal de avond als vanouds worden verzorgd door een groep leden van “CECILIA”. Dit ensemble “Time for memories” neemt u mee op een romantische reis met muzikale her-inneringen. Dit gedeelte speelt zich af in een gefantaseerd en kleurrijk boekingsburo voor wereldberoemde artiesten. De muzikale leiding van dit gedeelte van de avond is in handen van Harmannes Groenhoff.
Aanvangstijd voor beide avonden is 19.30 uur. De zaal is open om 18.30 uur. – De entreeprijs is € 8.00 p.p. – Kaarten kunnen besteld worden bij Rikkert Kuiper (telefoon 0597-672212) en Hermien IJzer (telefoon 0597-561813) of (indien nog voorradig) ’s avonds aan de zaal van “Het Oude Wapen” in Blijham.