NNTTM geopend tijdens Open Monumentendagen

Ook dit jaar is het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum tijdens de Open Monumentendagen geopend.
Op de entresol van het museum is een mini-expositie ingericht, waarbij wordt verwezen naar het landelijke thema van de Open Monumentendag: ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’. Zo wordt in de expositie onder meer gekeken naar het klassenverschil tussen reizigers en personeel.
Behalve de mini-expositie is ook de Modelrailgroep Veendam aanwezig om de treinen op de grote modelbaan weer te laten rijden.
Mocht u de wisselexpositie ‘Stoomtrams’ nog niet hebben bekeken, dan is dit één van de laatste mogelijkheden. De expositie is op zondag 17 september voor het laatst te zien.
Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.