Caucasica doet mee aan festival ‘From Georgia with Love’

Op zaterdag 14 oktober ontvangt Caucasica het bekende vrouwenensemble Ialoni uit Georgië. In eigen land staat Ialoni bekend om haar polyfone en rituele gezangen. Ialoni is in Nederland voor het festival ‘From Georgia with Love’, georganiseerd door Kamerkoor Oktoich uit Amsterdam. Het Georgische vrouwenensemble Ialoni gaat op tournee door Nederland om workshops en concerten te geven en doet daarbij ook Groningen aan.

’s Middags verzorgt Ialoni een workshop polyfone Georgische zang, onder leiding van dirigente Nino Naneishvili. De workshop vindt plaats in de Lutherse Kerk, Haddingestraat 23 te Groningen en begint om 14.00 uur. Kosten: € 15 voor individuele deelnemers, € 12,50 p.p. voor koren. Aanmelden kan via reserverenworkshop@gmail.com, o.v.v. naam deelnemer, datum en plaats. Aarzel niet te lang, de belangstelling is groot en er is slechts plek voor 35 deelnemers!

’s Avonds kunt u luisteren naar en genieten van een concert met maar liefst drie onderdelen: het gemengde koor Caucasica, de jonge pianist Andrei Makarov en Ialoni verzorgen een gevarieerd programma. Het concert ‘From Georgia with Love’ vindt plaats in de Lutherse Kerk, Haddingestraat 23 te Groningen. Een kaartje kost € 12,50 en is te bestellen via reserverenconcert@gmail.com, o.v.v. concert 14 oktober.