Wintershow W.K.C.

Beerta – Op zaterdag 2 december a.s. staan de Winschoter Kunstrolschaats Club (W.K.C.) en de afd. Dans van het Kunstencentrum opnieuw samen op het podium in theater De Klinker in Winschoten.

Dat dans en kunstrolschaatsen prima te combineren zijn hebben de Winschoter Kunstrolschaatsclub (WKC) en de afdeling dans van het Kunstencentrum al bewezen.

Getuige de successen van 2015 en 2016 met respectievelijk de shows van The Lion King en Aladdin staan beide groepen garant voor gevarieerd, onderhoudend en prachtig visueel entertainment voor zowel jong als oud. Op zaterdag 2 december 2017 geven zij voor het 3e jaar op rij een wervelende voorstelling in de grote zaal van theater De Klinker.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Winter’.

Met eigen choreografie en zelf ontworpen kostuums zullen nummers uit onder andere de “De Notenkraker “ en delen uit de “Polar Express” op geheel eigen wijze ten tonele worden gebracht. In het laatste thema “Winter”  worden sfeervolle winterse choreografieën getoond op rolschaatsen en prachtige dansen.