Valkema Sport-Running Center Oudejaarsloop enorm populair

VEENDAM/BLIJHAM Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is de Oudejaarsloop op zaterdag 30 december omgedoopt tot de Valkema Sport-Running Center Oudejaarsloop. De oudejaarsloop is uitgegroeid tot aan één van de grootste loopevenementen aan het eind van het jaar van Noord Nederland. De Oudejaarsloop is de laatste wedstrijd en prestatieloop van Loopcircuit 2017. Voor het verbeteren van een parcoursrecord in de diverse categorieën zijn door sponsoren aantrekkelijke geldpremies beschikbaar gesteld. Naast een halve marathon kan ook worden deelgenomen aan kortere afstanden, zoals vijf, tien of veertien kilometer. Hazen jagen atleten op tijdens Oudejaarsloop Atletiekvereniging Aquilo uit Winschoten zet weer ’hazen’ in. De in fluorescerende hesjes gestoken lopers begeleiden de atleten om die naar de gewenste eindtijd te loodsen. Informatie: www.avaquilo.nl www.loopcircuit.nl