Inspiratieavond ‘Versterking: samen sterker’ voor bewoners

GRONINGEN – Het Groninger Gasberaad en Groninger Dorpen organiseren dinsdag 16 januari in Overschild de inspiratieavond ‘Versterking: samen sterker’. Iedereen die in een dorp, wijk of buurt woont waar de versterking nu of later aan de orde is én die zich samen met andere bewoners sterk wil maken voor hun gezamenlijk belang is van harte welkom! De avond wordt geleid door Jaap Jepma.

In het eerste deel van de avond delen bewoners die reeds ervaring hebben met de versterking en samen optrekken, hun ervaringen. Zo komen bewoners van onder andere Dorpsbelangenwerkgroep Versterking Overschild en Dorpsbelangen Loppersum aan het woord. Vervolgens gaan de aanwezigen samen aan de slag door o.a. met elkaar vragen en ervaringen uit te wisselen en te delen wat ze belangrijk vinden voor hun eigen situatie in hun dorp, wijk of buurt.

Het Groninger Gasberaad en Groninger Dorpen organiseren deze avond om bewoners te inspireren, op weg te helpen en om boven tafel te krijgen wat bewoners hierbij nodig hebben. Ook delen beide organisaties in het kort hun visies, bevindingen en ervaringen over de versterking.

De uitgebreidere uitnodiging met aanmeldinformatie is te vinden op www.groningerdorpen.nl en www.gasberaad.nl. Aanmelden kan tot en met  8 januari.