Hardlopers stomen zich klaar voor de LEGiO-run

GROOTEGAST – In aanloop naar de derde editie van de LEGiO-run op 31 maart 2018 worden er verschillende hardlooptrainingen georganiseerd om lopers zo goed mogelijk voor te bereiden. Sportschool Fit-now Grootegast start vanaf woensdag 17 januari met wekelijkse hardlooptrainingen. Het bestuur van de LEGiO-run is erg blij dat Fit-now Grootegast zich ook dit jaar weer inzet zodat hardlopers zo fit mogelijk aan de start staan. Vorig jaar waren deze trainingen een groot succes, vertelt trainer Max Rademaker. ‘Vorig jaar heeft iedereen de 5km eindstreep gehaald, ik ben ervan overtuigd dat we de finish dit jaar weer samen als groep halen.’ Ook trainer Ronald van der Haak is enthousiast: ‘Ik heb dit jaar weer veel zin om iedereen te helpen om zijn of haar persoonlijke doel te halen.’ Voor slechts €29,95 biedt de sportschool 11 hardlooptrainingen, gratis gebruik van de sportschool én een gratis startbewijs voor de LEGiO-run op 31 maart 2018. Voor opgeven en meer informatie kunt u bellen via 0594-613585 of e-mail: grootegast@fit-now.nl.