Bowlingvereniging Veendam haalt NEDMAG als sponsor binnen

VEENDAM – De kogel is door de kerk. Bowlingvereniging Veendam en het bedrijf NEDMAG hebben een driejarige sponsorovereenkomst gesloten. Op de foto is te zien dat de heer Schippers van het concert en bestuurslid Frans Luijckx van de vereniging het contract ondertekenen. De vereniging organiseert voor de 33e keer haar jaarlijkse bowlingtoernooi en dat toernooi draagt nu de naam van het Veendammer bedrijf. Aan het toernooi doen wedstrijdbowlers mee uit heel Nederland en Noord Duitsland. Het toernooi staat bekend onder de naam Turfjestoernooi. Met turfjes wordt de link gelegd met het verleden van het veenkoloniaal gebied waar de winning van turf heeft geleid tot de ontwikkeling van de Veenkoloniën. Het winnen van magnesiumzout past in de huidige en toekomstige tijd.

Het NEDMAG Turfjestoernooi 2015 vindt plaats tussen maandag 2 maart en zondag 8 maart op de baan van De Veenpoort in Veendam. De finalerondes vinden plaats op zondag 8 maart.

 

VEENDAM - Bowling Nedmag