Rollingteam Noord viert 1-jarig bestaan

WinschotenWINSCHOTEN – Afgelopen weekend vierde kunstrolschaatsvereniging Rollingteam Noord uit Winschoten haar 1-jarig bestaan met twee prachtige eindshows. Voor deze eindshows met het thema “A Night at the Oscars” werd de Parkhal aan de Bovenburen in Winschoten omgetoverd tot een waar theater.

Met prachtige decorstukken, professionele lichteffecten en schitterende kostuums werd het publiek door de 38 rollende leden van de vereniging in 21 shownummers meegenomen naar Hollywood. Tussen de Oscar-uitreikingen door kon het publiek genieten van de jongste rolschaatsers met o.a. Frozen, The Lion King en Alice in Wonderland. In Cell Block Tango, Gladiators en Game of Thrones lieten de gevorderde leden de verschillende facetten van het kunstrolschaatsen zien. En met Cool Vibes, Bond en Dragon lieten de oudste leden van de vereniging zien dat zij het ook nog nooit verleerd zijn. Met aan het einde een staande ovatie van het enthousiaste publiek werden de wervelende shows afgesloten met het prachtige shownummer Evita. Daarbij kwamen alle leden uiteindelijk op de baan; allen in prachtige witte kostuums. Het publiek dat in grote getale naar beide shows was gekomen, sprak alleen maar lovende woorden uit. Voor deze jonge vereniging is dit een geweldig compliment en zeker een grote opsteker voor haar verdere toekomst.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie sport? Voor informatie kan men mailen naar rollingteamnoord@outlook.com, de facebook-pagina van Rollingteam Noord raadplegen of kom eens een keer kijken op één van de trainingen op dinsdag- of donderavond in de Parkhal te Winschoten.