Zwemvesten & klimtuigjes voor Scouting Veendam

kiwanis

VEENDAM – Tijdens de officiële opening van het scoutingseizoen – afgelopen zaterdag- vond de overhandiging plaats van een financiële bijdrage van Kiwanis Veendam aan Scouting Veendam. Met deze bijdrage kan de vereniging extra klimtuigjes en zwemvesten voor haar jongste leden aanschaffen. Kiwanis heeft voor deze donatie gekozen vanwege het feit dat Scouting Veendam met haar brede scala aan activiteiten een substantiële bijdrage levert aan het welzijn van jongeren en hun zelfstandig functioneren. Dat sluit prima aan bij de missie van Kiwanis. Scouting Veendam is opgericht in 1927 en is één van de grootste scoutingverenigingen in het noorden van het land. De vereniging kent ruim 250 leden in alle leeftijdsgroepen, waarvoor met veel enthousiasme wekelijks een aantrekkelijk programma op en rond het water wordt verzorgd. Daarnaast verzorgt Scouting Veendam diverse sociaal maatschappelijke activiteiten in de gemeente Veendam en wordt het jeugd en jongerenwerk actief ondersteund. Kiwanis Veendam is opgericht in 1997 en heeft 32 enthousiaste leden die graag een steentje willen bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van de samenleving. Het motto van Kiwanis is ‘serving the children of the world’. Kiwanis Veendam ondersteunt naast locale projecten ook landelijke en wereldwijde projecten ten behoeve van kinderen die hulp nodig hebben.

kiwanis