Jong en oud vinden elkaar in Hoogezand!

HOOGEZAND – Sinds een aantal jaren bestaat er een unieke samenwerking tussen de POSO (overkoepelende ouderenorganisatie in HS) en het dr. Aletta Jacobs College. Een paar keer per jaar organiseren ze een gezamenlijke activiteit met als doel om jong en oud met elkaar te verbinden. Vorige week donderdag was het weer zover en stond er een workshop bloemschikken op het programma. Uiteraard met de bedoeling een kerststuk te maken.
Hiervoor hadden zich 22 enthousiaste dames aangemeld. Zij werden gastvrij ontvangen door leerlingen van de afdeling praktijkonderwijs aan de Van Heemskerckstraat. Terwijl de dames onder leiding van docent Marleen Wilbrink creatief bezig waren met het tafelstuk, werden zij door de leerlingen getrakteerd op koffie en thee.  Ook werden overheerlijke kerstkoekjes en bonbons geserveerd, die ze  ’s morgens onder leiding van hun docent Peter Tolner hadden gemaakt in het kooklokaal. Het was een geslaagde en vooral ook gezellige middag en er zijn bijzonder mooie kerststukken gemaakt. Laat de kerst maar komen! Blijf op de hoogte van alle activiteiten via www.poso-hs.nl

KROPSWOLDE - POSO