Nieuwjaarsontbijt Ubbo Emmius

VEENDAM - Nieuwjaarsontbijt Ubbo Emmius

VEENDAM – De leerlingen van Ubbo Emmius Veendam werden na de Kerstvakantie op de eerste schooldag van 2015 getrakteerd op een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt.  Grote schalen met vers gesneden fruit, kleine bolletjes en krentenbroodjes, croissants, plakjes suikerbrood en wafeltjes met jam stonden klaar voor alle leerlingen en medewerkers van de school. Een aantal leerlingen en docenten was die ochtend vroeg uit de veren om dit grandioze ontbijt klaar te maken en de aula te versieren. Dit alles onder de bezielende leiding van mevrouw Reina Boersma, zij beheert de kantine voorzien met het predicaat ‘gezond’. Een knap staaltje werk.
In de jaaropening benoemde mevrouw Olga Welling, directeur van de school, dat het belangrijk is om met elkaar de goede dingen, op de goede manier te doen. Daar met elkaar oog voor hebben maakt de school tot een plezierige plek om te leren en te zijn. Het ontbijt was hier een mooi voorbeeld van.