Kunstijsbaan zorgt voor vertier in Oude Pekela

Kinderen tot 12 jaar kunnen gebruik maken van de kunstijsbaan op het sportveld van korfbalvereniging WSS naast de Feiko Clockschool in Oude Pekela. Dit kan op maandag 2 februari, dinsdag 3 februari en woensdag 4 februari 2015.

Kinderen tot 12 jaar kunnen gebruik maken van de kunstijsbaan op het sportveld van korfbalvereniging WSS naast de Feiko Clockschool in Oude Pekela. Dit kan op maandag 2 februari, dinsdag 3 februari en woensdag 4 februari 2015.

OUDE PEKELA – Lekker ravotten op het ijs, wie wil dat nou niet? Nu is het qua temperatuur deze winter over het algemeen niet te doen om te schaatsen omdat er simpelweg geen ijs ligt, maar daar ging de gemeente Pekela niet zomaar mee akkoord. Onder auspiciën van het sportteam van de gemeente werd er een kunstijsbaan aangelegd met koek- en zopiekraam en gezellige muziek. Na schooltijd konden de kinderen tot en met 12 jaar zich uitleven op de kunstijsbaan en werd er zowaar een wedstrijdje ijshockey gespeeld.