Kookdemonstratie bij Koken & Wonen

HOOGEZAND – Op zaterdag 4 april wordt bij Koken & Wonen, Meint Veningastraat 14,  in Hoogezand een demonstratie gegeven van roestvrijstalen pannen met een krasvaste keramische laag. Van 12 tot 16 uur laat chef-kok Greg Grandsire zien dat er veel verschil is tussen koekenpannen met een keramische laag.
De laag is namelijk in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Er word gedemonstreerd met pannen uit de Habonne Ecovite Forte serie. Dit zijn roestvrijstalen pannen met een Weilburger Greblon Cream coating. De meest krasvaste, keramische laag.
Koken & Wonen is maandag 2e Paasdag open van 12 tot 17 uur. Over de hele afdeling zijn vele showroommeubelen tot wel 50% afgeprijsd. Dit varieert van salontafels tot winkelkasten en van sidetables tot eetkamertafels. Vooral in meubelen van blank teakhout en oud-wit  is veel keus.
Koken & Wonen heeft een eigen webshop/website www.kokenenwonen.nl en is actief op facebook via Koken en Wonen en op Twitter @kokenenwonen.