Positief advies herbenoeming burgemeester Galama – week 14 – 2015

Stadskanaal Burgemeester Galema STADSKANAAL – De vertrouwenscommissie van de gemeenteraad in Stadskanaal heeft een positief advies uitgebracht over de herbenoeming van burgemeester Baukje Galama (VVD). Galama heeft er al zes jaar op zitten in Stadskanaal. De raad stelt nu voor om die termijn met nogmaals zes jaar te verlengen.De voordracht tot verlenging van de ambtstermijn van Galama is unaniem besloten door de gemeenteraad. “Ik wil dankjewel zeggen voor het in mij gestelde vertrouwen”, liet Galama weten. “Ik heb de behoefte om te zeggen dat ik nog niet klaar ben in Stadskanaal. Ik ben er dankbaar voor dat ik daar de gelegenheid voor krijg in tweede termijn. Ik zal met veel elan strijden voor de belangen van de gemeente Stadskanaal.”
Het advies tot herbenoeming van Galama dient nog door de minister te worden goedgekeurd.