Wisseling van de wacht bij EHBO Vlagtwedde

VLAGTWEDDE - Bestuurswisseling EHBO VLAGTWEDDE – De afdeling Vlagtwedde van de EHBO heeft een wisseling in het bestuur gehad.
Zo heeft mevrouw Korvemaker heeft haar functie secretaris na meer dan veertig jaar neergelegd. Ze wordt opgevolgd door mevrouw Zwarts. Mevrouw Opheikens is na dertig jaar gestopt als penningmeester, haar taak wordt door de heer De Groot overgenomen.
Daar blijft het niet bij, want ook meneer Zuurman stopt na vijftien jaar als voorzitter, terwijl zijn taak wordt overgenomen door de heer Boerma. Voor de afdeling is het een geluk dat ze behouden blijven voor het bestuur.
De vereniging heeft dan ook gemeend de drie bestuurstoppers in het zonnetje te zetten na gezamenlijk 85 jaar bestuurservaring te hebben opgedaan. De wijzen kregen dan ook een bloemetje als dank met een leuke herinnering.