Eerste sponsoravond MHC Dash groot succes

HOOGEZAND - Netwerkavond MHC Dash

 

HOOGEZAND – De eerste sponsoravond van hockeyvereniging MHC Dash was groot succes. Zeventig eigenaren/vertegenwoordigers van verschillende bedrijven waren dinsdagavond aanwezig bij hotel Faber in Hoogezand. HOOGEZAND - Netwerkavond MHC Dash

Voorzitter Bernard Peper van de sponsorcommissie heeft naast de bestaande bronssponsor ‘Sportunit’ ook de nieuwe zilversponsor ‘Oklima’ en goudsponsor ‘Rabobank’ bekend gemaakt.

Ronald Udo, de voorzitter van MHC Dash presenteerde daarna de toekomstvisie van de vereniging. De hockeyclub is geen kleine vereniging meer want inmiddels is het leden aantal gegroeid tot 540.

Het succes van MHC Dash is met name te danken aan de inzet van veel vrijwilligers en de sponsoren. Een sponsor moet je de Gun-factor geven en de vereniging prijst zich met de sponsoren die ze nu in hun portefeuille hebben. Door de sponsoren is het mogelijk om de hockeysport voor iedereen toegankelijk te houden en kan MHC Dash plannen maken voor de toekomst op gebied van hockey, organisatie, accommodatie, club & cultuur en communicatie.

Olympisch bobslee broers Edwin en Arnold van Calker hebben een presentatie gegeven over ‘durf te dromen’. Ze hebben verteld hoe hun bobslee-carrière is begonnen, welke hoogtepunten en dieptepunten ze hebben meegemaakt en hoe ze hiermee zijn omgegaan. Het was een verhaal met verrassingen. Aan het einde van de avond konden de genodigden plaats nemen in de meegenomen 4-mans-bobslee van broers van Calker.

De avond eindigde met livemuziek onder het genot van een hapje en een drankje.