Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal bij SPW

STADSKANAAL – Voetbalvereniging SPW heeft speciale aandacht voor de allerjongsten; de mini-pupillen. Met ondersteuning van de KNVB en ING gaat vv SPW aan de slag met het programma ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. Jonge kinderen kennis laten maken met voetbal en ze laten ervaren hoe leuk voetbal is, dat is gedachte achter het programma.  De KNVB en ING geven amateurverenigingen extra aandacht door dit programma voor vijf- en zesjarigen (de mini-pupillen) te faciliteren. Met een speciaal materialenpakket, onder andere bestaand uit hesjes en hoedjes gaat de vereniging aan de slag met Welpenvoetbal. Hierbij ontdekken kinderen al op jonge leeftijd het voetbal. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over het mini-pupillen aanbod bij SPW contact opnemen met Harrie Nieweg via 06 – 50222470 of info@vvspw.nl.