FC Groningen wil Etienne Reijnen

FC Groningen lijkt de vacature die is ontstaan door het vertrek van Eric Botteghin in te willen vullen door Cambuur verdediger Etienne Reijnen aan te trekken. Directeur Hans Nijland zou de interesse van zijn club ondertussen ook bij Cambuur bekend hebben gemaakt. Reijnen speelde voor hij naar Friesland vertrok voor AZ. Daar botste de verdediger nogal eens met trainer Gertjan Verbeek. De trainer bleek niet bepaald onder de indruk van de verdedigende kwaliteiten van Reijnen en noemde hem zelfs ooit ‘meisje’. Vorig seizoen speelde Reijnen een prima seizoen in Leeuwarden. Voordeel is bovendien dat hij opbouwend sterk is. Behalve Reijnen zou ook Martijn van der Laan de nieuwe vrije verdediger kunnen worden. Van der Laan, voor tonnen gehaald van (ook al) Cambuur, blijkt vooralsnog permanent geblesseerd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.