26e Editie Klap tot Klaploop gesteund door enthousiaste sponsoren

STADSKANAAL – Met de ondertekening van contracten hebben een aantal sponsoren zich verbonden aan de 26e editie van de Klap tot Klaploop.

Jan Luikens, eigenaar van Luikens Banden en APK Centrum, was voor deze gelegenheid graag gastheer. Jan: “Als actieve loper draag ik graag een steentje bij aan dit belangrijke sportevenement. En ik ben er van overtuigd dat mijn klanten dat weten te waarderen”. Sport-Inn Klok Sport en De Jonge Sport onderschreven deze visie van Jan van harte. Craft Sport Nederland, ook aanwezig, is een nieuwe sponsor van de Klap tot Klaploop. Dit bedrijf onderscheidt zich op het gebied van sportkleding en wil de komende jaren een sterkere rol gaan spelen op het gebied van de loopsport.

De Klap tot Klap biedt Craft Sport Nederland daarvoor een uitstekende springplank. Helaas konden de in de regio gevestigde bedrijven Aannemingsbedrijf J.C.Krans uit Nieuw Buinen en Kisuma uit Veendam bij de ondertekening niet aanwezig zijn. Ook deze bedrijven ondersteunen de Klap tot Klaploop. Al eerder vond de ondertekening plaats van een driejarig contract met de Rabobank zuid en oost Groningen als nieuwe hoofdsponsor.

Het sportevenement vindt plaats op 2e paasdag 28 maart en de inschrijving is mogelijk via www.klaptotklaploop/inschrijven.