EHBO’ers Koninklijk onderscheiden

SCHEEMDA – Burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt reikte woensdagavond Koninklijke onderscheidingen uit aan twee leden van de EHBO-vereniging afdeling Scheemda, mevrouw W.Lutjeboer-Klooster en mevrouw M.Mulder-Klungel. Beide dames zijn meer dan veertig jaar lid van de EHBO-vereniging en hebben zich gedurende deze periode met hart en ziel ingezet voor de EHBO. Beiden hebben bestuursfuncties vervuld en zijn tot op heden EHBO instructeur, instructeur reanimatie en AED en opleider in het kader van de jeugd EHBO. Daarnaast hebben zij EHBO lessen verzorgd op diverse scholen. Verder verzorgen zij lessen en cursussen bij een aantal andere EHBO verenigingen en bedrijven in de provincie Groningen. De onderscheidingen werden uitgereikt tijdens de jubileumavond ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de EHBO vereniging Scheemda. Beide dames werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

lintje