Learn To RunNovation bij Valkema Sport

VEENDAM – Valkema Sport Veendam en WS Running & Bootcamp organiseren samen Learn tot RunNovation. Dit gebeuren vindt plaats op 4 april en heeft als doel het meedoen en volbrengen van de vijf kilometer van de Valkema Parkstadloop, welke op 31 mei plaatsvindt in het centrum van Veendam.
De trainingen worden gehouden van 4 april tot 27 mei. Op de woensdag wordt er gestart bij de Borgerswoldhoeve om 19.00 uur en de zaterdagtraining start om 9.30 uur bij Valkema Sport in de Kerkstraat. Training na training worden deelnemers begeleid door de ervaren trainers van WS Running & Bootcamp die zorg dragen voor een goede opbouw.
Valkema borduurt voort op het grote succes wat men had in het verleden onder de noemer “Learn To RunNovation”, waarbij grote groepen beginnende lopers met heel veel plezier en enthousiasme kennis maakten met de loopsport.
Bij deelname aan alle 16 hardloop en bootcamp trainingen ontvangen de deelnemers onder andere een mooi functioneel hardloopshirt en een waardebon bij aankoop van schoenen. Tevens inbegrepen een startbewijs van de Valkema Parkstadloop en na afloop van iedere training op zaterdag koffie/thee.  Informatie over deelname en kosten kijk op www.valkemasport.nl of op www.facebook.com/ValkemaSportRunningCenter.
Ga deze uitdaging dus aan en kom op de informatie & presentatieavond op dinsdag 31 maart om 19.00 uur bij Valkema Sport aan de Kerkstraat te Veendam.