Dollard College zet in op EduScrum

WINSCHOTEN - Speeddates Dollard College

WINSCHOTEN – Ruim zestien docenten van het Dollard College hebben dit schooljaar een training gevolgd in de methodiek EduScrum. De methodiek is overgenomen uit het bedrijfsleven en zorgt ervoor dat medewerkers productief en plezierig samenwerken. De docenten hebben deze kennis toegepast in de lessen en het resultaat is dat leerlingen effectiever en efficiënter leren. Omdat het Dollard College graag deze ervaring wil delen WINSCHOTEN - Speeddates Dollard College organiseerde het vorige week een presentatie van de methodiek en was het daarna tijd voor de speeddate. Daarbij lieten verschillende belangstellenden, onder wie docenten vanuit het basisonderwijs én van andere vestigingen van het Dollard College , zich informeren en werden ervaringen tijdens de speeddate gedeeld. Zo was wethouder Bard Boon (Partij voor het Noorden) een van de toehoorders, evenals verschillende ouders die geïnteresseerd waren in de methodiek.