Kinderen van OBS Beukenlaan maken eigen kerstcd

BeukenlaanWINSCHOTEN – De kinderen van de OBS Beukenlaan in Winschoten hebben wel iets heel bijzonders gemaakt deze kerst. Samen met het bedrijf ‘Schoolstudio’ hebben ze hun eigen cd gemaakt.

Eerst hebben alle groepen een nummer uitgezocht en daarna zijn ze flink aan het oefenen geslagen. Dit moest zelfs al toen de Sint nog in ons land was dus het was een flinke opgave. Toen alle nummer goed ingestudeerd waren kwam het echte werk. Er werd een ware opnamestudio gebouwd in het speellokaal (gelukkig was het lekker weer en konden de kleuters buiten spelen). Alle groepen mochten naar deze studio komen op hun nummer in te zingen. Een prachtig gezicht, al die kinderen met een koptelefoon op! Sommigen waren eerst Beukenlaan1volledig onder de indruk, en anderen zongen direct uit volle borst mee. Uiteindelijk waren er in ieder geval heel veel blije, enthousiaste en vooral ook trotse gezichtjes!  De Cd is prachtig geworden, de liedjes klinken erg mooi, en de CD ziet er ook nog eens fantastisch uit! De laatste schooldag voor de vakantie hebben de kinderen hun eigen CD mee naar huis gekregen en er zijn er ook nog een hoop verkocht op de kerstmarkt! Het was een heel bijzondere belevenis, die ze niet snel zullen vergeten.