Karateschool Sandokai in de prijzen op Katsu Gala

MUNTENDAM - Sandokai

MUNTENDAM – Vier leden van Karateschool Sandokai uit Muntendam zijn zaterdagavond 29 november op het 15de Katsu Gala in Winsum in de prijzen gevallen, waarbij Manuel Ridder de eerste prijs heeft behaald en Sander Ridder, Rutger Musch en Senpai Melissa Geukens de tweede prijs hebben behaald. Manuel Ridder won zijn partij in de eerste ronde van zijn tegenstander op basis van een technisch knock-out. Zowel Rutger Musch als Senpai Melissa Geukens hebben beide een hele zware partij gehad waarbij er drie rondes werd gevochten. Rutger verloor in de laatste minuut van de derde ronde op basis van een technische knock-out. Senpai Melissa verloor haar wedstrijd op beslissing van de scheidsrechter. Sander Ridder moest in de eerste ronde helaas opgeven tegen een twee jaar oudere tegenstander.

Op het Gala werden matchmaking wedstrijden gevochten op basis van het Full Contact Kyokushin karate, waarbij er vechters waren uit Nederland en België. Opmerkelijk aan het gala was het respect tussen vechters en coaches, tijdens het gevecht is het “oorlog” maar voor en na die tijd staat iedereen gezellig met elkaar te praten. Voor vele vechters en coaches was het dan ook een weerzien van oude bekenden voor een gezellige avond.

MUNTENDAM - Sandokai