Zempo en Judo Instituut Noord sluiten het jaar af

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag tijdens het jaarlijkse kersttoernooi in  Hoogeveen hebben de judoka´s van Zempo en Judo Instituut Noord het weer prima gedaan. Ondanks een groot aantal afwezigen door blessures en ziekte werden er toch nog 11 prijzen gewonnen.
In de klasse  tot 42 kilogram wist Jurrien Kugel overtuigend al zijn partijen te winnen. Jurrien stak er in deze klasse met kop en schouders bovenuit, waardoor hij verdient eerste werd. Ook een eerste plaats werd er gewonnen door Amanda Lich, Kylian Bulthuis, Ruben Kugel en Melvin Struijk.
Winschoter Nick van der Laan deed het prima in de gewichtsklasse tot 66 kg. Slechts één partij werd door Nick verloren, waardoor hij uiteindelijk tweede werd. Ook een tweede plaats werd er gewonnen door  Nieke Slijm. De jonge Gino Nieuwzwaag uit Oude Pekela had een zware en grote poule maar wist uiteindelijk toch nog een vierde prijs te winnen. Ook een vierde prijs werd er gewonnen door Duco Westerdijk, Max Benthem en Owen Wiehink.     
De coaches Alex Sulava, Jeroen Scholma , Henk Sijbom en Ronnie Meijer waren  zeer trots en tevreden over de prestaties van hun pupillen.
Kijk voor informatie over trainingstijden op www.zempo.eu  met vestiging in Oude Pekela en op www.judoinstituutnoord.nl met vestigingen in Oostwold, Winschoten en Stadskanaal.

OUDE PEKELA - Judovereniging Zempo