Geslaagde Special Heroes Experience Day bij Margaretha Hardenberg school in Veendam

VEENDAM – Maandag 8 februari 2016 stond er een sportieve ochtend op het programma voor de leerlingen van de Margaretha Hardenberg school in Veendam. In het kader van de Special Heroes Experience Day heeft de gemeente Veendam samen met verschillende sportverenigingen de leerlingen kennis laten maken met voor hun onbekende sporten.

Special Heroes Experience Day

Bijna zeventig leerlingen van het speciaal onderwijs hebben tijdens de Special Heroes Experience Day op maandag 8 februari 2016 verschillende sporten beoefend. In de Sorghvliethal in Veendam was het een gezellige drukte van kinderen die enthousiast een nieuwe sport uitprobeerden of probeerden hun eigen grenzen te verleggen.

Workshops

Tijdens deze dag konden de leerlingen verschillende sport workshops volgen zoals dansen, BMX , klimmen, bootcamp en frisbee. Juist voor deze kinderen, voor wie sporten niet altijd vanzelfsprekend is, is de sportdag een waar evenement. De blije gezichten en trotse verhalen gaven aan hoezeer de kinderen hebben genoten van deze dag.

Foto: Google Streetview