Muziek voor baby’s en peuters in Veendam

VEENDAM – Op 23 januari gaat opnieuw een cursus muziek op schoot voor baby’s en peuters van start. Dit zijn gezellige cursussen voor de jongste kinderen samen met een ouder, opa of oma of oppas: samen zingen, muziek maken en dansen. De cursussen worden gehouden in de Muziek- Dans- en Theaterschool op de vrijdagmorgen en ze worden gegeven door muziekdocente Greet Polman.
Veel ouders zingen al wel met de kleinkinderen, maar willen hun repertoire nog wat uitbreiden. Er wordt geleerd hoe de liedjes gezongen worden en de bijbehorende spelletjes gedaan worden, hoe daarbij kleine instrumentjes gebruikt worden en de kinderen kunnen heerlijk bewegen op muziek.
Het vertrekpunt is een liedje, een versje, materiaal of een thema. Al zingend wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen.
De cursus duurt zes weken. Meer info: www.muziekopschoot.net of door contact op te nemen met Greet Polman: 0598-468413.