Prima resultaten met veel goud voor Judoschool Oost-Groningen

TER APEL - Judo Tan Retsu REGIO – Zaterdag  28 februari werd het jaarlijks terugkerend Juveko Judotoernooi in Tweede Exloërmond gehouden. Judoschool Oost-Groningen(Tan-Ren-Jutsu) was hier met een groep judoka’s uit Oost-Groningen naar het Drentse dorp afgereisd.
Meer dan 400 judoka’s afkomstig uit  Noord en Oost Nederland deden aan dit toernooi mee. Er  werd zeven keer goud meegenomen door Judoschool Oost-Groningen naar Oost-Groningen. Esmee Vos liet vormbehoud zien en wist wederom het goud te veroveren. Goud was er ook voor broer en zus Erik en Janniek Pool. Mike Oost, die zich wedstrijd technisch steeds meer aan het  ontwikkelen is, wist eveneens als zijn zusje Cindy Oost goud te veroveren. Luna Arends wist al haar partijen te domineren met technisch judo en veroverde tevens het goud.  Rik Fissering, die de wedstrijdtraining van Judo Tan-Ren-Jutsu bezoekt, wist ook het goud te veroveren. Zilver was er voor de getalenteerde Björn Banus die na lange tijd zijn rentree maakte op de wedstrijdmat. Heel knap waren de prestaties van de nog zeer jonge Hein Bölle die moest afrekenen met oudere tegenstanders en wist desondanks het brons te winnen. Heleen Pool liet prima judo zien en ging ook met het brons naar huis. Trainer/coach  Ronnie Grave kan terug kijken op een zeer succesvol judotoernooi.  De judoka’s die geen prijs hebben gewonnen lieten allemaal een prima indruk achter. Judo Tan-Ren-Jutsu/ Judoschool Oost-Groningen verzorgd judolessen in Finsterwolde, Winschoten, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel en Vlagtwedde. Voor meer informatie en foto’s: www.judotanrenjutsu.nl